Molimo pričekajte

Newborn

Fotografiranje novorođenih beba


The first moments of your baby’s life are special, your family is growing and you don’t want to forget these precious memories, tiny toes and fingernails, long lashes and fresh curls. Our goal is documenting this special time of their life and creates timeless, professional photographed memories that you will cherish forever.

There is quite a lot that goes into newborn photography and you can choose between Fine art photos including special props in our studio or natural photos and neutral colors in the comfort of your home. This helps to create timeless, artistic portraits of your newborn baby.

Having four children themselves, We know how truly important baby photos are and our goal is to make the photography process as simple and enjoyable as possible.

Newborn In Home Session

Jeste li znali da se i u Vašem domu mogu napraviti preslatke foto uspomene Vaše obitelji i tek rođene bebice?
Prvi slatki trenuci upoznavanja sa novim članom obitelji, opušteno fotografiranje prilagođeno bebici, bez puno namještanja, spontane fotografije, poljupci i slatki detalji, zijevanje i svašta nešto preslatko...
I to u Vašem domu, poznatom i toplom okruženju i mjestu gdje počinje Vaša nova životna avantura...

Newborn fotografiranje u Vašem domu je posebno jer Vam daje priliku da se barem na sat, dva zaustavite i svi zajedno uživate jedno u drugom. A fotkice su tu da Vas i za nekoliko godina podsjete koliko su dragocjeni bili upravo ti prvi zajednički dani, ma koliko god nam se sada čine kaotično

Newborn Fine Art session

U ponudi imamo fotografiranje novorođenčadi sa preslatkim rekvizitićima u studijskom okruženju i sa posebnim stilom obrade. Takav session je najbolje odraditi što ranije, najkasnije do tri tjedna starosti bebice. U tom periodu su bebe najpospanije, lakše ih je pozirati u košaricama i foteljicama i omotati u maramu budući da im je još uvijek najudobnije u položajima sličnim onima koje su imali dok su još bili u maternici. 

Zbog toga je važno rezervirati svoj termin na vrijeme, najbolje još za vrijeme trudnoće, jer je bilježenjem termina poroda osigurano fotografiranje bebe nakon što se rodi. Trajanje fotografiranja je od sat vremena do otprilike tri sata jer je prilagođeno potrebama bebice, presvačenju, hranjenju, uspavljivanju i umirivanju. 

Ova vrsta sessiona idealna je za sve one koji vole pozirati i žele bajkovite obiteljske portrete i najposebnije portrete bebice. 


Newborn Lifestyle session

Za razliku od Fine Art sessiona, Lifestyle fotografiranje moguće je dogovoriti i sa starijom bebicom, budući da se bebicu ne omata i ne fotografira sa rekvizitima. Naglasak je na spontanim obiteljskim trenucima ljubavi, hranjenja, trenucima mažnje i prvim osmjesima.

Lifestyle session je idealan za sve one koji ne vole previše pozirati i kojima je potrebno više fleksibilnosti, budući da ga je moguće dogovoriti u našem studiju ili u toplini Vašeg doma. 

Maternity session

It's all about capturing a moment of a beautiful change in your body, the miracle of a new life inside you and your pregnancy glow.

You can choose between a studio or outdoor photo shoot.

Baby & Family session

Your newborn baby will change so much in the first year of life, and they will grow to become a kid very quickly. From crawling to sitting, to standing and taking their first steps... 

We are here to capture your child as they grow. There is indoor and outdoor baby and family photography packages.

Let's create lasting memories of your special moments...

(Wedding / Newborn / Family)
Firstname
Lastname